Рекламни табели

Рекламни табели монтирани върху покривите на автомобилите.

Рекламни табели, монтирани върху покривите на автомобилите, са иновативен и ефективен начин за привличане на внимание и повишаване на видимостта на рекламиращата се марка или продукт. Този уникален подход предоставя мобилна рекламна платформа, която може да достигне голям брой хора в различни места и ситуации.

Визитни картички

Рекламни материали в таксито. Визитни картички, флаери и др.

Използването на рекламни материали в таксита, като визитни картички, флаери и други, представлява ефективна стратегия за маркетинг и повишаване на видимостта на бизнеса. Това предоставя уникална възможност за достигане на целевата аудитория директно по време на транспорт, където хората са насочени към определени дестинации и са по-склонни към внимание към рекламните съобщения

Динамична реклама

Реклама на таблетите в колите.

Този иновативен подход не само предоставя ефективен маркетингов канал, но и създава уникално и запомнящо се преживяване за потребителите, подчертавайки съвременните тенденции в рекламата и технологичния напредък.

Свали нашето приложение

Изтеглете нашето приложение от вашата джаджа

Нашето иновативно приложение предоставя лесен и бърз начин за резервация на такси. С удобен интерфейс и напълно функционални възможности, изтеглете го от вашата джаджа и преживейте пътуване без забави и с комфорт.

Presets Color

Primary
Secondary